Meny Mer om vår idé

Exempel

Lär dig OBM

Förändring

Ledarskapsutb.

Sagt om oss

Vilka är vi?

Gå med

Kontakt

 

Lär dig mer om Organizational Behavior Management

OBM är inget nytt, redan 1977 startades en vetenskaplig tidskrift kring OBM, Journal of OBM. Forskning om beteenden som ligger bakom OBM har funnits i över 100 år. Det som är nytt är att fler börjat få upp ögonen för att en pusselbit saknas och att OBM erbjuder den. Pusselbiten att förutsägbart kunna påverka sitt och andras beteenden på ett positivt sätt.

Vi har hållit på med detta område i mer än 25 år. De senaste åren har intresset tagit alltmer fart. Flera företag och myndigheter har nu OBM som grund för sitt ledarskap.

Det finns med andra ord en spännande möjlighet just nu för personer som är intresserade och nyfikna på att lära sig om detta område. En möjlighet att vara med i starten av något nytt och spännande som många företag och individer kommer att få stor nytta av.

Vill du lära dig mer om OBM genom DoBasics finns det följande möjligheter:

  1. Läs Leifs bok ”OBM Boken - Psykologi för ledare”. Årets projektledarbok 2020. Smakprov här: OBM Boken

  2. Låt oss köra en 4 timmars worskhop med dig och din grupp där vi presenterar OBM och hjälper er komma fram till hur ni kan dra nytta av dessa metoder.

  3. Gå vår specialistkurs i OBM. Den första kursen i OBM som är godkänd av Sveriges Psykologlförbund som Specialistkurs för psykologer. Även öppen för andra yrkesgrupper som viill lära sig OBM grundligt. Mer info här: Specialistkurs OBM

  4. Anlita oss för en ledarskapsutbildning där vi utbildar och tränar chefer och personal i konkreta, praktiska ledarverktyg och grunderna i mänskligt beteende och motivation.

  5. Anlita oss för en skräddarsydd konsultinsats för att förbättra verksamhetsresultat genom att förändra nyckelbeteenden.

Kontakta gärna oss om du har frågor! info@dobasics.se

OBM-bok